OUR STORY

ONS VERHAAL - OUR STORY

Pro plastics is gelegen in Lommel. Er is meer dan 30 jaar ervaring in kunststof producten, ontwerp en aanpassingen, grondstofkeuze, productie, en matrijs ontwerp aanwezig bij pro-Plastics

Bedrijfsleider ,Dhr Hamblok Wim, startte reeds in 1990 met een kunststof productie spuitgiet bedrijf en bouwde het uit tot een succesverhaal. In de jaren 2000 kocht een brance genoot enkele productielijnen over. En ging hij free lance verder.

in 2019 startte hij Pro-Plastics op met een nieuwe productie eenheid  in Lommel met voornamelijk kleine nieuwere zuinige spuitgiet machines van 15 tot 100ton voor productgewichten van 0,1 tot 150 gram..

Pro-Plastics bied u nu ook een persoonlijke gratis advies en service naar de klanten toe voor het ontwerp van uw projecten en productontwerp.

Voor de productie van uw kunststof producten produceren wij goedkoop omdat we met lage overhead kosten zitten. Wij hebben een gunstige productie uurprijs. Onze machines hebben en automatisaties hebben camera toezicht op de productie lijnen die 24/24 produceren voor de klanten.