Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw project

Feel free to get in touch with us

Please reload

Frequently Asked Questions

Onze productontwikkelaar heeft een nieuw kunststofproduct in zijn ontwerp nodig

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen langs, denken mee, geven advies, tips, en helpen mee in het ontwerp. éénmaal er een prototype op punt staat, maken wij een offerte op voor matrijs en product kosten.

Je hebt reeds een spuitgietmatrijs of spuitgietmatrijzen, maar vraagt je af of deze wel passend en werkend zijn op machienes van Pro-plastics?

Geen probleem. Spuitgiet matrijzen zijn bijna altijd passend en uitwisselbaar op spuitgietmachienes. IEn anders maken wij ze passend, meestal zijn er minimale aanpassingen nodig die wij zonder kosten uitvoeren. Laat ons wel weten hoeveel caviteiten de matrijs heeft, het productgewicht, eventueel een product tekening of stuur ons een product sample op.

Ik heb enkel een product tekening of handgemaakt sample

Geen probleem. Neem contact op, en onze specialist begeleid u, geeft tips ivm product constructie ,grondstof keuze, en denkt mee om uw idee tot productie te brengen. Onze specialist heeft meer dan 30 jaar ervaring in kunststof producten, ontwerp, aanpassing, grondstofkeuze, productie, en matrijs ontwerp.

Ben ik zeker van de know-how en kennis bij Pro-Plastics ?

Pro plastics is een jong bedrijf, maar bezit toch meer dan 30 jaar ervaring in kunststof producten, ontwerp, aanpassing, grondstofkeuze, productie, en matrijs ontwerp. Huidig bedrijfsleider startte in 1989 met een kunststof spuitgietbedrijf en bouwde het uit tot een succesverhaal. In 2000 werd het gezond en goed lopend bedrijf wegens persoonlijke omstandigheden verkocht aan een brance genoot. Daarna was hij van 2000 tot 2008 werkzaam als o.a project leider, proces ingenieur, productieleider bij Philips High Tech Plastics in Lommel, en in Eindhoven. Vanaf 2008 werkzaam als freelance in de kunststoffen sector

Hulp bij het ontwikkelen van uw kunststof spuitgietproducten nodig?

We vertalen uw designs naar productie klare kunststof spuitgietproducten. We kijken naar de maakbaarheid van uw design en onderzoeken het meest geschikte materiaal.
Wij geven aan hoe wij uw kunststof spuitgietproducten efficiënt en kwalitatief hoogwaardig kunnen produceren.
Neem contact op voor meer informatie

Assemblage ,verpakking en levering

Naast het spuitgieten van uw kunststof product, verzorgen wij voor veel van onze klanten ook assemblagewerkzaamheden, opslag en levering