ONTWERP EN ONTWIKKELING

U heeft een nieuw kunststofproduct nodig, eventueel hulp bij het design of specificaties ?

Wij bieden vrijblijvende consultancy op locatie, waarbij we actief betrokken zijn bij uw project. Ons team denkt met u mee, biedt deskundig advies en praktische tips gedurende het hele ontwerp- en ontwikkelingsproces.

Zodra uw prototype of producttekening gereed is, stellen wij een gedetailleerde offerte op voor zowel de matrijs als de productiekosten. Bij Pro-Plastics kunt u rekenen op een schat aan expertise en kennis. Onze specialisten begeleiden u persoonlijk en adviseren u over productconstructie, materiaalkeuze en alle aspecten om uw idee succesvol naar productie te brengen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in kunststofproducten, ontwerp, materiaalaanpassingen, productie en matrijsontwerp, kunnen wij u verzekeren van een professionele en betrouwbare partner in uw project.

Als aanvulling op onze service bieden wij een downloadbare handleiding aan om uw productontwerpproces te ondersteunen. U kunt ook uw eigen ontwerp- en tekening aanleveren, waarbij we samen met u de seriegrootte en gewenste eigenschappen van het artikel bepalen, zoals maximale temperatuur, sterkte, buigzaamheid, flexibiliteit en stijfheid.

Samen met u selecteren we het juiste materiaal en de kleur voor uw artikel voordat we een vrijblijvende offerte opstellen voor zowel het kunststofartikel als de bijbehorende matrijs.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om samen met u uw project tot leven te brengen.

De ontwikkeling en productie van uw kunststof producten

Wij vertalen uw ontwerpen en specificaties naar productierijpe kunststofproducten. Ons team analyseert de maakbaarheid van uw ontwerp en onderzoekt zorgvuldig het meest geschikte materiaal. Vervolgens gaan we aan de slag met het spuitgieten van uw product, waarbij we streven naar uitmuntendheid in elk detail.

Naast het spuitgieten van uw kunststofartikel, bieden wij onze klanten ook assemblage, opslag en levering aan als aanvullende diensten. Hierdoor kunnen we een volledige oplossing bieden voor al uw productiebehoeften.

Je hebt reeds een spuitgiet matrijs / matrijzen? Maar vraagt je af of deze wel passend en werkend zijn op machines van Pro-plastics?

Geen probleem.

Spuitgietmatrijzen zijn doorgaans compatibel en uitwisselbaar met spuitgietmachines. Indien nodig passen wij ze aan, waarbij meestal minimale aanpassingen nodig zijn die wij kosteloos uitvoeren.


Graag ontvangen wij van u informatie over het aantal caviteiten van de matrijs, het gewicht van het product, de gewenste kunststofsoort (indien bekend), en eventueel een producttekening of een monster van het product. Op basis hiervan kunnen wij een passende oplossing bieden die voldoet aan uw specifieke eisen en wensen.

Machinepark

Onze productie bestaat uit o.a:

micro machine van 5 ton sluitkracht voor ultra kleine artikelen,

en productie machines van 15 tot 180 ton sluitkrachten. Voor Kunststof artikelen van 0,5 gram tot 150 gram

Matrijzen

Wij bieden de nodige ondersteuning voor de ontwikkeling van de matrijs, of u kunt uw eigen matrijs aanleveren als deze al beschikbaar is. De matrijzen blijven te allen tijde eigendom van de klant, maar worden door Pro-Plastics als een betrouwbare partner onderhouden, zonder extra kosten.

De kwaliteit van de matrijs is van cruciaal belang voor de uiteindelijke kwaliteit van het product. Daarom zijn wij uiterst zorgvuldig in het selecteren van onze matrijzenmakers. Al meer dan 30 jaar werken we nauw samen met getalenteerde en ervaren vakmensen, zowel lokaal als internationaal. Op deze manier kunnen wij garanderen dat onze matrijzen en producten van onberispelijke kwaliteit zijn.


Wij streven naar een zeer nauwkeurige oppervlakteafwerking en verfijnde details, omdat wij geloven dat elk aspect van het productieproces bijdraagt aan het leveren van een foutloos eindproduct.

Samples uit productie

Spuitgieten kunststofproducten plastics kunststof (7)

PRO-PLASTICS is een betrouwbare toeleverancier voor uw kunststof artikelen.

Alle soorten technische producten, maar ook dunwandige artikelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de productie van uw kunststof onderdelen.