PRODUCTIE KUNSTSTOF ARTIKELEN
Onze productie / Machines

Onze productie bestaat uit productie machines van 15 tot 180 ton sluitkrachten, voor Kunststof artikelen van 0,5 gram tot 150 gram, maar ook een micro machine voor de zeer kleine kunststof onderdelen tussen 0,1 en 10 gram.
Onder andere door deze micro machine zijn wij in staat om kleine, zeer precieze technische onderdelen te spuitgieten met een lage matrijs kost, en met onze andere machines massa productie verpakking producten zoals deksel, aerosols, potten enz.

Pro Plastics gaat voorbij aan de verwachtingen die u heeft van een kunststof producent. We werken met nauwkeurige specificaties, productgewichten van bijna 0 gram t/m 150 gram en seriegroottes van een paar duizend tot miljoenen op jaarbasis.

Onder andere dankzij real time productieplanning en –monitoring zorgen we voor een leverbetrouwbaarheid op topniveau.Bij Pro plast beheersen we al jarenlang de kunst om hoogwaardige technische onderdelen met grote repeteerbaarheid te produceren (onder uiterst strikte maatvoering).Op al onze spuitgietmachines worden de procesparameters onafgebroken bewaakt.Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bij Pro plast beheersen we al jarenlang de kunst om massa productie en/of hoogwaardige technische onderdelen met grote repeteerbaarheid te produceren rekening houdend met de specificaties opgelegd door de klant. Op al onze spuitgietmachines worden de procesparameters onafgebroken bewaakt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze contact pagina.

Massa productie met uw matrijs..
Productie aerosol caps
Productie van technische kunststof artikelen
Micro plastics productie machine.