PRODUCTIE KUNSTSTOF ARTIKELEN
Onze productie / Machines

Onze geavanceerde productiefaciliteit is uitgerust met een scala aan spuitgietmachines, variërend van 15 tot 180 ton sluitkracht, waarmee we een breed scala aan kunststofartikelen produceren, variërend van 0,5 gram tot 150 gram. Bovendien beschikken we over een speciale micro-machine voor het vervaardigen van zeer kleine kunststofonderdelen, met gewichten tussen 0,1 en 10 gram. Dankzij deze geavanceerde technologie kunnen we niet alleen nauwkeurige technische componenten produceren, maar ook grootschalige verpakkingsproducten zoals deksels, aerosols en potten, met een efficiënte kostenstructuur.

Bij Pro-Plastics streven we naar excellentie die de verwachtingen van onze klanten overstijgt. We zijn experts in het produceren van technische onderdelen met nauwkeurige specificaties, variërend van bijna 0 gram tot 150 gram, en we kunnen seriegroottes aan van enkele duizenden tot miljoenen op jaarbasis. Met real-time productieplanning en -monitoring bieden we een ongeëvenaarde betrouwbaarheid in levering.

Al jarenlang hebben we bewezen uitmuntendheid te bereiken in het produceren van massaproductie en/of hoogwaardige technische onderdelen met consistente precisie, terwijl we voldoen aan de strikte specificaties van onze klanten. Onze spuitgietmachines worden continu gemonitord om optimale procesparameters te waarborgen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.