OUR STORY

ONS VERHAAL - OUR STORY

Welkom bij Pro Plastics, gevestigd in het bruisende Lommel in België. Met meer dan 30 jaar ervaring in kunststofproducten, ontwerp en aanpassingen, grondstofkeuze, productie en matrijsontwerp, bieden wij een schat aan expertise en vakmanschap.

Wim Hamblok is oprichter en bedrijfsleider van Pro-Plastics en begon zijn reis in 1989 met een gedurfde stap naar de wereld van kunststofproductie en spuitgieten. Zijn passie voor het vak heeft hem altijd gedreven, zelfs toen een branchegenoot enkele productielijnen overnam in de jaren 2000. Als ware ondernemer zette Wim zijn reis voort als freelancer, waarbij hij zijn expertise en kennis bleef delen als consultant.

In 2019 keerde Wim terug naar zijn roots en richtte hij Pro-Plastics op, met een gloednieuwe productie-eenheid in Lommel. Hierbij lag de focus op moderne, efficiënte spuitgietmachines met een capaciteit van 15 tot 100 ton, waarmee we producten kunnen vervaardigen met een gewicht van slechts 0,1 tot 150 gram.

Bij Pro Plastics streven we niet alleen naar hoogwaardige producten, maar ook naar een persoonlijke en gratis advies- en klantenservice. We geloven in het nauw samenwerken met onze klanten om hun projecten en productontwerpen tot leven te brengen.

Onze efficiënte productiemethoden stellen ons in staat om kosteneffectieve oplossingen te bieden. Met lage overheadkosten kunnen we concurrerende productieprijzen aanbieden, zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien zijn onze machines uitgerust met geavanceerde automatisering en cameratoezicht, waardoor we continu en betrouwbaar kunnen produceren, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij Pro-Plastics combineren we het beste van vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Welkom in de wereld van Pro-Plastics, waar uw ideeën tot leven komen.